W gamergeargalore, dostępnym z gamergeargalore, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność naszych gości. Ten dokument Polityki prywatności zawiera informacje o rodzajach informacji gromadzonych i rejestrowanych przez gamergeargalore oraz o tym, jak je wykorzystujemy.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

Niniejsza Polityka prywatności ma zastosowanie wyłącznie do naszej działalności online i jest ważna dla osób odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępnili i/lub zebrali w gamergeargalore. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do jakichkolwiek informacji gromadzonych w trybie offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa. Przy pomocy naszej Polityki Prywatności powstała nasza Polityka Prywatności.

Zgoda

Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności i akceptujesz jej warunki.

Informacje, które zbieramy

Dane osobowe, o podanie których jesteś proszony, oraz powody, dla których jesteś proszony o ich podanie, zostaną Ci wyjaśnione w momencie, gdy poprosimy Cię o podanie danych osobowych.

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o Tobie, takie jak Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i/lub załączników, które możesz nam przesłać, a także wszelkie inne informacje, które możesz nam podać.

Kiedy rejestrujesz się w celu założenia Konta, możemy poprosić Cię o podanie danych kontaktowych, w tym takich danych, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

Jak wykorzystujemy Twoje dane

Gromadzone przez nas informacje wykorzystujemy na różne sposoby, w tym w celu:

Udostępniaj, obsługuj i utrzymuj naszą witrynę internetową
Ulepszaj, personalizuj i rozwijaj naszą witrynę internetową
Zrozum i przeanalizuj, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej
Opracowywanie nowych produktów, usług, funkcji i funkcjonalności
Komunikować się z Tobą bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, aby dostarczać Ci aktualizacje i inne informacje związane ze stroną internetową, a także w celach marketingowych i promocyjnych
Wysyłaj Ci e-maile
Znajdź i zapobiegaj oszustwom
Pliki dziennika

gamergeargalore postępuje zgodnie ze standardową procedurą korzystania z plików dziennika. Pliki te rejestrują odwiedzających, gdy odwiedzają strony internetowe. Wszystkie firmy hostingowe to robią i stanowią część analityki usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), datę i godzinę, strony odsyłające/wyjściowe i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osobistą. Celem tych informacji jest analiza trendów, administrowanie serwisem, śledzenie ruchu użytkowników w serwisie oraz zbieranie informacji demograficznych.

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności każdego z partnerów reklamowych gamergeargalore.

Serwery reklamowe lub sieci reklamowe innych firm korzystają z technologii takich jak pliki cookie, JavaScript lub sygnały nawigacyjne w sieci Web, które są wykorzystywane w odpowiednich reklamach i linkach wyświetlanych w witrynie gamergeargalore, które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Gdy to nastąpi, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te służą do pomiaru skuteczności kampanii reklamowych i/lub personalizacji treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych przez Ciebie stronach internetowych.

Należy pamiętać, że gamergeargalore nie ma dostępu ani kontroli nad plikami cookie używanymi przez zewnętrznych reklamodawców.

Polityka prywatności stron trzecich

gamergeargalore Polityka prywatności nie ma zastosowania do innych reklamodawców ani stron internetowych. Dlatego zalecamy zapoznanie się z odpowiednimi Politykami prywatności tych serwerów reklamowych stron trzecich w celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji. Może obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji.

Możesz wyłączyć pliki cookie w indywidualnych opcjach przeglądarki. Bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookies w poszczególnych przeglądarkach internetowych można znaleźć na stronach poszczególnych przeglądarek.

Prawa do prywatności CCPA (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Na mocy ustawy CCPA konsumenci w Kalifornii mają między innymi prawo do:

Zażądaj, aby firma gromadząca dane osobowe konsumentów ujawniła kategorie i określone dane osobowe, które firma zebrała na temat konsumentów.

Poproś firmę o usunięcie wszelkich danych osobowych konsumenta, które firma zebrała.

Zażądaj, aby firma sprzedająca dane osobowe konsumenta nie sprzedawała danych osobowych konsumenta.

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na udzielenie Ci odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

GDPR Data Protection Rights

We would like to make sure you are fully aware of all of your data protection rights. Every user is entitled to the following:

The right to access – You have the right to request copies of your personal data. We may charge you a small fee for this service.

The right to rectification – You have the right to request that we correct any information you believe is inaccurate. You also have the right to request that we complete the information you believe is incomplete.

The right to erasure – You have the right to request that we erase your personal data, under certain conditions.

The right to restrict processing – You have the right to request that we restrict the processing of your personal data, under certain conditions.

The right to object to processing – You have the right to object to our processing of your personal data, under certain conditions.

The right to data portability – You have the right to request that we transfer the data that we have collected to another organization, or directly to you, under certain conditions.

If you make a request, we have one month to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us.

Children’s Information

Another part of our priority is adding protection for children while using the internet. We encourage parents and guardians to observe, participate in, and/or monitor and guide their online activity.

gamergeargalore does not knowingly collect any Personal Identifiable Information from children under the age of 13. If you think that your child provided this kind of information on our website, we strongly encourage you to contact us immediately and we will do our best efforts to promptly remove such information from our records.

Prawa do ochrony danych RODO

Chcielibyśmy mieć pewność, że jesteś w pełni świadomy wszystkich przysługujących Ci praw w zakresie ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do:

Prawo dostępu – Masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy pobrać od Ciebie niewielką opłatę.

Prawo do sprostowania – masz prawo zażądać, abyśmy poprawili wszelkie informacje, które Twoim zdaniem są niedokładne. Masz również prawo zażądać uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

Prawo do usunięcia – masz prawo żądać, abyśmy usunęli Twoje dane osobowe, pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania – Masz prawo żądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania – Masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych – Masz prawo żądać, abyśmy przekazali zebrane przez nas dane innej organizacji lub bezpośrednio Tobie, pod pewnymi warunkami.

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na udzielenie Ci odpowiedzi. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci

Kolejnym naszym priorytetem jest zapewnienie dzieciom ochrony podczas korzystania z Internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i/lub monitorowania i kierowania ich aktywnością w Internecie.

gamergeargalore nie gromadzi świadomie żadnych danych osobowych od dzieci poniżej 13 roku życia. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko przekazało tego rodzaju informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy Cię do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.